Shopify Sanal POS

Shopify mağazanızın ödeme altyapısı Ozan ile bambaşka!

Benzersiz özellikler sayesinde sepet arayüzünüzü akıcı hale getirir, dönüşüm oranınızı yükseltirsiniz. Uygun komisyon oranları ve farklı valör seçenekleri ile kendi koşullarınızda ödeme alırsınız.

Hemen Başvur

Dünya genelinde e-ticarette en çok kullanılan altyapı Shopify ile tam entegre ödeme çözümü Ozan Business’ta!

Ozan Business Shopify Sanal POS sayesinde Shopify’da ödemelerinizi hızlı, güvenli ve düşük komisyon oranları ile alabilirsiniz. Sepet adımlarında müşterilerinize %100 güven sağlar, dönüşüm oranlarınızı artırırsınız.

Ozan Shopify Sanal POS

Fark Yaratan Özellikler

Shopify Payments Entegrasyonu

Özelleştirilmiş Ödeme Sayfası

Uygun Komisyon Oranları

Esnek Valörle Ödeme Alma

Shopify’dan İade İşlemi

Ozan Shopify Sanal POS

Daha Fazla Bilgi ve Randevu İçin

Shopify’da Yüksek Dönüşümlü Satış

Özelleşmiş Ödeme URL’si

Shopify’daki mevcut ödeme altyapılarının aksine müşterilerinizi yeni bir URL’e değil, kendi adresinizdeki (odeme.adresiniz.com) bir sayfaya yönlendirin, değişen ödeme adresi sebebiyle yaşanan güvensizlik algısının önüne geçin ve daha çok satış yapın.

Ödeme Sayfasında Logonuz

Shopify ödeme sayfasında firmanızın logosu görünür, müşterileriniz sepet sürecini güvenle tamamlar.

Kullanıcı Dostu Ödeme Yönlendirmesi

Kullanıcılar, ödeme sağlayıcısının adını ödeme yöntemi olarak görmez, tüm e-ticaret sitelerinde alışık oldukları şekilde kart bilgileri girer, alışverişi tamamlar. Güven ile birlikte dönüşüm oranınız, satışlarınız artar.

Shopify Uyumlu Ödeme Adımları

Shopify’ın standart Bilgi – Kargo – Ödeme adımlarını kullanabilirsiniz. Müşterileriniz, sepet süreci boyunca güvenle işleme devam eder, siz de satışlarınızı artırırsınız.

Ozan Shopify Sanal POS ile Ödeme Alma

icon-place-localizer

Shopify ile Yurt İçi Ödeme Almak

Shopify üzerinden yurt içinde yaptığınız satışların ödemesini Ozan Shopify Sanal POS ile gecikme yaşamadan ve uygun komisyon oranları ile alabilirsiniz.

Shopify ile Yurt Dışı Ödeme Almak

Ozan Shopify Sanal POS sayesinde yurt dışında yaptığınız satışların ödemesini isterseniz döviz cinsinden, hızlı ve güvenilir bir şekilde alabilirsiniz.

Fraud Önleme, Hızlı İşlem, Üstün Güvenlik

PCI-DSS Level 1 sertifikası, gelişmiş fraud kontrol sistemi ve üstün donanım altyapısı sayesinde hem işletmeniz, hem müşterileriniz yüksek güvenlik ve hızlı işlem konforundan yararlanırsınız.

Farklı Para Birimleri ile Ödeme Alma

Ozan Shopify Sanal POS sayesinde kur dalgalanmalarından etkilenmeden, müşterilerinizden farklı para birimlerinde (USD, EUR, GBP) ödeme alabilirsiniz.

Ozan Shopify Sanal POS’a Başvuru

Ozan Shopify Sanal Pos’a Kimler Başvurabilir?

Shopify, dünya çapında en çok kullanılan, lider e-ticaret yazılımlarından biridir. Ozan Shopify Sanal POS’a e-ticaret mağazasını Shopify’da kuran veya kurmayı planlayan, vergi kaydı olan tüm mağaza sahipleri başvurabilir.

Ozan Shopify Sanal POS’a Nasıl Başvurulur?

Ozan Shopify Sanal POS’a Shopify Uygulama Mağazası üzerinden ya da iletişim formunu doldurarak başvurabilirsiniz.

Ozan Shopify Sanal POS İçin Gerekli Belgeler Nelerdir?

Ozan Shopify Sanal POS için aşağıdaki belgeleri tamamlamanız gerekir:

  • Şirket Bilgileri
  • Vergi Levhası
  • Ticari Sicil Gazetesi
  • Fotokopisi
  • İmza Sirküleri
  • Kimlik
  • Faaliyet Belgesi
  • Sözleşmeler

Sık Sorulan Sorular

Shopify ile Türkiye’den ödeme almak için Ozan Sanal POS kullanabilirsiniz. Shopify sitenizde Ozan Sanal POS kullandığınızda, Türkiye’deki tüm müşterileriniz kartlarını kullanarak sitenizden ayrılmadan güvenli şekilde alışveriş yapabilirler.

Shopify Payments, Shopify’ın kendi ödeme sistemidir ancak Türkiye’de desteklenmez. Shopify Payments ile ödeme alabilmek için bir sanal POS entegrasyonuna ihtiyacınız vardır.

Ozan Sanal POS’un Shopify Payments entegrasyonu ile yurt dışı satışlarınızın ödemesini Shopify Payments ile kolayca alabilirsiniz.

Shopify ile kredi kartı ödemesi almak için ilk olarak resmi bir şirket kurmalısınız. Ardından e-ticaret sitenize sanal POS bağlamalısınız. Bu iki işlemin ardından Shopify’da kredi kartı ile ödeme alabilirsiniz.

Shopify mağazanıza Ozan Sanal POS bağlamak için;

  • Shopify hesabınıza girin.
  • Ayarlar > Ödemeler > Ödeme Sağlayıcıları bölümüne tıklayın.
  • Açılan sayfadan “Sağlayıcı Seç” butonuna tıklayın.
  • Ozan Sanal POS’u seçin ve etkinleştirin.

Shopify’da müşterilerinize kolay ve basit bir ödeme ekranı sunmanız, müşterinin siparişini tamamlaması açısından en önemli kriterdir. Aynı zamanda doğru sanal POS seçiminin firmanız için de farklı avantajları bulunur.

Ozan Shopify Sanal POS’un düşük komisyon oranları, farklı para birimleri ile ödeme alma, üstün güvenlik önlemleri ve ertesi gün ödeme alma gibi özellikleri firmanızın satışları ve ilerleyişi açısından avantaj sağlar.

Shopify Payments; online olarak ödeme almanızı sağlayan ve farklı ülkelerde geçerli olan Shopify’ın kendi ödeme sistemidir.

Shopify Payments’ı kullanmak için ilk olarak mağazanızda Shopify Payments’ı aktif etmeniz gerekir. “Ödemeler” sayfasından banka bilgileriniz ve işveren kimlik numaranız ile Shopify Payments’ı etkinleştirebilirsiniz.

Entegrasyon ve teknik sorunlarla ilgili doğrudan hesap yöneticinizle ve destek hesaplarıyla iletişime geçebilirsiniz.

Shopify Sanal POS, tek çekim ve tüm taksitli ödemelerde Mastercard, Visa, American Express, Maestro, Visa Electron vb. tüm finansal servisleri kapsamaktadır.

Ozan Sanal POS kullandığınızda, esnek valör seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Anlaşma yapılan ödeme periyoduna göre ertesi gün, haftalık, 21 gün vb. valörlerde ödeme alabilirsiniz.

Ozan Shopify Sanal POS’un Özelleştirilmiş Shopify Ödeme Sayfası özelliği sayesinde ödeme sayfanıza kolayca firma logonuzu ekleyebilir, sayfanın Shopify arayüzündeki görünümü ve ödeme adımlarını içermesi sayesinde müşterilerinizden güvenle ödeme alabilirsiniz. Müşterileriniz için sepet süreciniz daha güvenilir olacak, satış dönüşüm oranınız artacaktır.

Anlaşma yapılan ödeme periyoduna göre ertesi gün, haftalık, 21 gün vb. valörlerde ödeme alabilirsiniz.

Ozan Shopify Sanal POS üzerinden geçen satış gelirleriniz anlaşma yapılan ödeme periyoduna göre ertesi gün, haftalık, 21 gün vb. valörlerde hesabınıza geçer.

Hemen Başvur

Formu doldurun, yetkili danışmanlarımız 1 gün içinde sizi arasın.